Dále než Einstein : hledání teorie vesmíru - Kaku, Michio, 1947-; Thompson, Jennifer Trainer (Aliter (Argo : Dokořán), 2022)
Populárně-naučná publikace, určená poučenější čtenářské veřejnosti, rekapituluje vývoj teorie strun a zasazuje ji do širšího kontextu vývoje fyziky za posledních tři sta let.