Strategický manažment : aktuálny koncept pre rýchlo sa približujúcu budúcnosť - Papula, Jozef; Papulová, Zuzana; Papula, Ján (Wolters Kluwer, 2019)
Nové problémy, metody a techniky z oblasti strategického managementu.