Ceny a cenové rozhodovanie - Fendeková, Eleonóra, 1952-; Kufelová, Iveta (Wolters Kluwer, 2020)
Učebnice přibližuje problematiku cen, proces rozhodování o cenách a rovněž otázky cenotvorby v různých oblastech podnikatelské činnosti.
Keywords: ceny; kalkulace cen; podniková ekonomika; prices; pricing; managerial economics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)