Zpátky na zem : jak se vyznat v politice Nového klimatického režimu - Latour, Bruno, 1947-2022 (Neklid, 2020)
Reflexe a úvahy nad různými aspekty globalizace, ekologických problémů enviromentální politiky, politiky Donalda Trumpa, klimatizace, migrace, přístupů ke globálním problémům ze strany pravice či levice.
Vydalo nakladatelství Neklid spolku Svobodná knihovna
Keywords: environmentální politika; klimatické změny; globální problémy; environmental policy; climate changes; global problems; eseje; polemiky; essays; polemics