Právní postavení profesionálních sportovců a profesionální sportovní smlouvy - Růžička, Hynek, 1996- (C.H. Beck, 2022)
Rozbor právního postavení profesionálních sportovců v českém právu . Pozornost je rovněž věnována různým problémům smluv, které mezi sebou uzavírají profesionální sportovci a sportovní kluby.
Keywords: profesionální sport; profesionální sport -- právní aspekty; profesionální sportovci -- právní postavení; profesionální sportovci -- Česko; profesionální sportovci -- země Evropské unie; právní smlouvy; professional sports; professional sports -- legal aspects; professional sportsmen -- legal status, laws, etc; professional sportsmen -- Czechia; professional sportsmen -- European Union countries; contracts; monografie; monographs