Právní postavení profesionálních sportovců a profesionální sportovní smlouvy - Růžička, Hynek, 1996- (Beckova edice právní instituty, 2022)
Rozbor právního postavení profesionálních sportovců v českém právu . Pozornost je rovněž věnována různým problémům smluv, které mezi sebou uzavírají profesionální sportovci a sportovní kluby.