Vzory zakládacích dokumentů, právních jednání ve vztahu k obchodním korporacím - Svejkovský, Jaroslav, 1962-; Kabelková, Eva (C.H. Beck, 2022)
Vzory smluv, listin a žalobních návrhů používaných při aplikaci zákona o obchodních korporacích.
Keywords: obchodní společnosti -- Česko; právní podání -- Česko; právní dokumenty -- Česko; právní jednání -- Česko; corporations -- Czechia; forms (law) -- Czechia; legal documents -- Czechia; legal proceedings -- Czechia; příručky; handbooks and manuals