Vzory zakládacích dokumentů, právních jednání ve vztahu k obchodním korporacím - Svejkovský, Jaroslav, 1962-; Kabelková, Eva (C.H. Beck, 2022)
Vzory smluv, listin a žalobních návrhů používaných při aplikaci zákona o obchodních korporacích.