Dítě mezi otcem a matkou - Kovářová, Daniela, 1964-; Mertin, Václav, 1951-; Hermanová, Petra (EEZY, 2022)
Odpovědi na otázky, které vás v souvislosti s rozchodem rodičů napadají. Jejími autory jsou zkušení odborníci, kteří se rozpady rodin dlouhodobě zabývají: rodinná advokátka, dětský psycholog a sociální pracovnice.
Keywords: rozvod; děti rozvedených rodičů; sociálně-právní ochrana dětí; výchova dítěte; střídavá péče; konflikty; divorce; children of divorced parents; social-law children protection; child rearing; joint custody; conflicts; příručky; handbooks and manuals