Kurz přežití : ve městě i v přírodě - Ibrahim, Amar, 1967- (BizBooks, 2022)
Rady pro extrémní situace v přírodě i civilizaci. Autor je organizátor kurzů a seminářů přežití.
Keywords: přežití; krizové situace; nebezpečné situace; dovednosti a znalosti; survival; crisis situations; dangerous situations; ability and knowledge; příručky; handbooks and manuals