Sladké sny - Huňová, Kateřina, 1986- (Fantom Print, 2022)
Když před lety udeřila epidemie Pandóry, lidstvo mělo na kahánku. Jedinou naději skýtal lék, jehož vedlejším účinkem byla absolutní a nenávratná ztráta spánku.