Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem : fyzioterapeutky dětem - Kačírková, Michaela, 1991-; Rybová, Zuzana, 1987- (Euromedia Group, 2022)
Cílem knihy je srozumitelně, přehledně a prakticky provést rodiče pohybovým vývojem jejich děťátka v prvních třech letech života. Vysvětluje, co je dobré sledovat a proč, kdy už je vhodné navštívit odborníka, i to, jak mohou rodiče své děti v jednotlivých obdobích rozvíjet. Publikace zároveň usnadňuje orientaci v často nepřeberném množství dětských pomůcek, které dnešní trh nabízí, včetně pomoci s výběrem správného kočárku či nosítka a později i vhodné obuvi. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: kojenci; batolata; vývoj dítěte; motorika člověka; péče o dítě; infants; toddlers; child development; human motorics; child care; příručky; handbooks and manuals