Testování a hodnocení studentů na VŠ - Štuka, Čestmír; Vejražka, Martin, 1974- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021)
Publikace se zabývá metodikou přípravy, provedení a hodnocení testů. Nabízí praktickou příručku metodiky a nástrojů pro sestavování a vyhodnocování vlastních testů, ale předkládá i teoretický základ a příklady z různých oborů i úrovní.
Keywords: ověřování znalostí; vysoké školy; didaktické testy; evaluace; knowledge evaluation; universities and colleges; educational tests and measurements; evaluation; příručky; handbooks and manuals