Šílené nápady : jak rozvíjet bláznivé koncepty s potenciálem vyhrát války, vyléčit nemoci a transformovat celá odvětví - Bahcall, Safi, 1968- (LearnOcto GRP, s.r.o., 2022)
Kniha líčí, jak můžete dosáhnout významného úspěchu i s nápadem, který se na první pohled jeví jako z jiného světa, nerealisticky a marně.