Covidočtení : co s naším čtenářstvím udělala pandemie - Friedlanderová, Hana, 1968-; Richter, Vít, 1949-; Trávníček, Jiří, 1960- (Host ; Národní Knihovna České republiky, 2022)
Publikace vychází ze statistického šetření, organizovaného Národní knihovnou ČR v únoru 2021. Přináší data týkající se našeho chování před pandemií covidu-19 a během ní -- snaží se zjistit, které mediální aktivity narostly nejvíce, které naopak poklesly, jak se změnily naše čtenářské návyky, jak jsme vnímali u svých dětí to, že byly uzavřené školy. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: 21. století; 2021-2030; čtenářství -- Česko -- 21. století; čtenářská kultura -- Česko -- 21. století; pandemie -- Česko -- 21. století; kultura a společnost -- Česko -- 21. století; sociální výzkum -- Česko -- 21. století; reading -- Czechia -- 21st century; reading culture -- Czechia -- 21st century; pandemy -- Czechia -- 21st century; culture and society -- Czechia -- 21st century; social research -- Czechia -- 21st century; výzkumné zprávy; statistické přehledy; research reports; statistical surveys