Covidočtení : co s naším čtenářstvím udělala pandemie - Friedlanderová, Hana, 1968-; Richter, Vít, 1949-; Trávníček, Jiří, 1960- (Host ; Národní Knihovna České republiky, 2022)
Publikace vychází ze statistického šetření, organizovaného Národní knihovnou ČR v únoru 2021.