Dysthymie : lidé s temnou duší a jejich blízcí - Klimeš, Jeroným, 1967-; Adam, Zdeněk, 1953- (Novela bohemica, 2022)
Text popisuje psychickou poruchu. Dysthymik je melancholik, který vidí všechno černě, nedokáže mít z ničeho radost a toto své rozpoložení přenáší na své okolí.
Terminologický slovník
Keywords: dystymie; interpersonální vztahy; manipulace (psychologie); dysthymic disorder; interpersonal relations; manipulation (psychology); populárně-naučné publikace; popular works