Stříbrný prach z hvězd : autogenní trénink pro děti od 4 let - Müller, Else (Portál, 2022)
Pohádková kniha určená k tomu, aby dětem pomohla vypořádat se s rušivými vlivy dne, zbavit se případných obav a úzkostí a aby navodila atmosféru, ve které se bude dětem krásně usínat.
Keywords: autogenní trénink; děti předškolního věku; autogenic training; preschool children; německé příběhy; publikace pro děti; German stories; children's literature