Tvorba a distribuce pojištění osob - Kult, Alexander (Beckova edice právní instituty, 2022)
Kapitoly přibližují základní terminologii z oblasti pojistného práva, pravidla tvorby a distribuce pojistného produktu a rovněž obsah i konstrukční prvky pojistné smlouvy na základě stavu k 1. 4. 2022.