Nic než kapitalismus : budoucnost systému, který vládne světu - Milanović, Branko, 1953- (Crossover, 2022)
Základní ekonomická charakteristika jednotlivých druhů moderního kapitalismu v celosvětových souvislostech a další perspektivy globálního kapitalismu.