Mysl, tělo, zázrak : holistické zdravé návyky a každodenní činnosti, které mohou zázračně proměnit mysl i tělo - Dunne, Jaclyn (Práh, 2022)
Návod k vytvoření zdravých návyků při každodenních činnostech, aby vaše mysl i tělo fungovaly co nejlépe. Text pomůže zavést nové zdravé návyky a činnosti do každodenního života, dostat tělo a mysl do optimálního stavu. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: mysl a tělo; péče o zdraví; zdravý životní styl; racionální výživa; zdravotní prevence; holistická medicína; mind and body; health care; healthy lifestyle; rational nutrition; health prevention; holistic medicine; populárně-naučné publikace; popular works