Mysl, tělo, zázrak : holistické zdravé návyky a každodenní činnosti, které mohou zázračně proměnit mysl i tělo - Dunne, Jaclyn (Práh, 2022)
Návod k vytvoření zdravých návyků při každodenních činnostech, aby vaše mysl i tělo fungovaly co nejlépe.