Umění čelit výzvě : metoda F.A.C.E. the challenge - Klyčko, Volodymyr Volodymyrovyč, 1976-; Kiel, Tatjana (Audiolibrix, 2022)
F.A.C.E. - Focus (soustředění), Agility (obratnost), Coordination (koordinace), Endurance(vytrvalost). Tyto čtyři klíčové kompetence jsou základem vítězné filozofie manažerského trenéra a bývalého mistra světa v boxu Vladimira Klička. Na jejich základě vyvinul čtyřstupňovou metodu, která nám umožňuje důsledně dosahovat našich cílů. Každý krok tohoto procesu spočívá v aktivaci fyzických a duševních potenciálů, přičemž stěžejním bodem a klíčem k úspěchu je síla vůle. Zvládání výzev: Bývalý mistr světa v boxu ukazuje, jak se problémy mohou stát výzvami, které každý zvládne díky síle vůle a energii činu.