E-maily a jejich (ne)pravidla - Tchawou Tchuisseu, Karla, 1992-; Straková, Sabina, 1991- (Euromedia Group, 2022)
Příručka obsahuje pravidla formální e-mailové korespondence, ale i mnoho tipů a rad, jak zlepšit psaný projev, jak se nenechat zahltit e-maily, jak se vyhnout nejčastějším chybám a jak efektivně komunikovat.
Pod názvem: Červená propiska
Keywords: elektronická pošta; korespondence -- jazykové aspekty; úprava písemností; e-mail; correspondence -- linguistics aspects; letter writing; příručky; handbooks and manuals