E-maily a jejich (ne)pravidla - Tchawou Tchuisseu, Karla, 1992-; Straková, Sabina, 1991- (Universum (Euromedia Group), 2022)
Příručka obsahuje pravidla formální e-mailové korespondence, ale i mnoho tipů a rad, jak zlepšit psaný projev, jak se nenechat zahltit e-maily, jak se vyhnout nejčastějším chybám a jak efektivně komunikovat.