Rodinné hospodaření v měnícím se světě : permakulturní příručka udržitelného zemědělství, potravinové soběstačnosti, regenerace krajiny a odolnosti člověka - Falk, Ben, 1977- (Walden Press, 2021)
Permakulturní příručka udržitelného zemědělství, potravinové soběstačnosti, regenerace krajiny a odolnosti člověka.
Přeloženo z angličtiny
Terminologické slovníky
Keywords: permakultura; ekologické zemědělství; obnova životního prostředí; ochrana ekosystémů; permaculture; ecological agriculture; restoration ecology; ecosystem management; příručky; handbooks and manuals