Náš stát - Hanuš, Jiří, 1963-; Hloušek, Vít, 1977- (Masarykova univerzita, 2022)
Kapitoly zkoumají nejen politický vývoj českých zemí a Československa v letech 1848-2021, ale i různé podoby našeho státu během tohoto období.
Pod názvem: Munipress
Keywords: 19.-21. století; 1848-2021; stát -- Česko -- 19.-21. století; stát -- Československo; politické dějiny -- Česko -- 19.-21. století; politické dějiny -- Československo; State, The -- Czechia -- 19th-21st centuries; State, The -- Czechoslovakia; political history -- Czechia -- 19th-21st centuries; political history -- Czechoslovakia; Česko -- politika a vláda -- 19.-21. století; Československo -- politika a vláda; Česko -- společnost a politika -- 19.-21. století; Československo -- společnost a politika; Czechia -- politics and government -- 19th-21st centuries; Czechoslovakia -- politics and government; Czechia -- society and politics -- 19th-21st centuries; Czechoslovakia -- society and politics; populárně-naučné publikace; popular works