Deprese není depka - Honzák, Radkin, 1939-; Pilátová, Agáta, 1938-; Cibulka, Aleš, 1977- (Vyšehrad, 2022)
Depresivní porucha je mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí. Kde jsou kořeny této choroby, jak se dá léčit a jak nemocnému můžou pomoct jeho blízcí?
Terminologický slovník
Keywords: 20.-21. století; osobnosti -- Česko -- 20.-21. století; duševní poruchy; deprese; celebrities -- Czechia -- 20th-21st centuries; mental disorders; depression; populárně-naučné publikace; rozhovory; popular works; interviews