Deprese není depka - Honzák, Radkin, 1939-; Pilátová, Agáta, 1938-; Cibulka, Aleš, 1977- (Destigma, 2022)
Depresivní porucha je mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí. Kde jsou kořeny této choroby, jak se dá léčit a jak nemocnému můžou pomoct jeho blízcí?