Ošetřovatelský proces v chirurgii II - Libová, Ľubica, 1960- (Grada Publishing, 2022)
Publikace navazuje na knihu Ošetřovatelský proces v chirurgii a poskytuje náhled do péče o pacienta po operačních výkonech v ortopedii, traumatologii a gynekologii.
Keywords: ošetřovatelství; chirurgie; nursing; surgery; kolektivní monografie; collective monographs