I práce může být zábava : snadné způsoby, jak zvýšit energii, morálku a výsledky - Nelson, Bob, 1956-; Tamayo, Mario (Grada Publishing, a.s., 2022)
Zábava je tajná přísada, kterou každá firma potřebuje, aby byli zaměstnanci více motivovaní a lépe se zapojili do pracovních procesů. Autoři odborníci na lidský výkon přinášejí stovky praktických a kreativních tipů, jak pomoci zaměstnancům a jejich manažerům vnést zábavu do práce a na pracoviště, a tím zlepšit pracovní atmosféru i výkon.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: vedoucí pracovníci; pracovní výkon; pracovní motivace; řízení pracovního výkonu; psychologie řízení; managers; work performance; employee motivation; performance management; psychology of management; populárně-naučné publikace; popular works