Nad propastí : existenční riziko a budoucnost lidstva - Ord, Toby, 1979- (Argo, 2022)
Rizika způsobená lidmi a přírodními silami, která mohou ohrozit prosperitu a budoucnost civilizace. Nechybějí rady, jak mohou běžní lidé ochránit svou budoucnost.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: ekologie člověka; sociální ekologie; sociální prognózování; globální problémy; rizikový management; human ecology; social ecology; social forecasting; global problems; global environmental change; risk management; populárně-naučné publikace; popular works