Pivovarský a sladařský slovník = Brauerei und Mälzerei Wörterbuch = Brewing and malting dictionary = Pivovarennyj i solodovennyj slovar‘ - Basař, Petr, 1964-; Basařová, Gabriela, 1934-2019; Chejn, Jindřich, 1973-; Tolar, Josef, 1942- (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., ve spolupráci s VÚPS servis a služby s.r.o., 2019)
Slovník pojmů z oboru pivovarnictví a sladařství v češtině, němčině, angličtině a ruštině.