Hypnotické světy : klinická hypnóza a nepřímé sugesce - Erickson, Milton H., 1901-1980; Rossi, Ernest Lawrence, 1933- (Portál, 2022)
Příručka, která se zaměřuje na metody navození hypnózy a transu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: klinická hypnóza -- terapeutické účinky; extáze (psychologie) -- terapeutické účinky; klinická psychologie; hypnoterapie; clinical hypnosis -- therapeutic effects; ecstasy (psychology) -- therapeutic effects; clinical psychology; hypnotherapy; příručky; rozhovory; handbooks and manuals; interviews