Hypnotické světy : klinická hypnóza a nepřímé sugesce - Erickson, Milton H., 1901-1980; Rossi, Ernest Lawrence, 1933- (Klasici (Portál), 2022)
Příručka, která se zaměřuje na metody navození hypnózy a transu. Určeno odborné veřejnosti.