Ekosystémy měst budoucnosti : permakulturní design jako řešení dopadů klimatické změny ve městech a posílení vztahů mezi jejich obyvateli : prověřené a úspěšné inspirace pro architekty, urbanisty, zahradní designéry, volené zástupce a zaměstnance úřadů - i vlastníky bytů a rodinných domů - Hemenway, Toby, 1952-2016 (Walden Press, 2021)
Kniha se věnuje tématu permakultury v prostředí měst. Obsahuje dokumentace ze tří zdařilých a funkčních realizací z oblasti permakultury a permakulturního designu v českých městech, za nimiž stojí nadace Proměny Karla Komárka.