Únava ze soucitu : jak předcházet vyčerpání v pomáhajících profesích - Rohwetter, Angelika, 1952- (Portál, 2022)
Autorka vymezuje, v čem se únava ze soucitu liší od vyhoření, deprese a sekundární traumatizace, a nabízí psychologům a terapeutům, ale také sociálním a pedagogickým pracovníkům, jak s takovou únavou pracovat.