Sociální práce na příkladech z praxe - Klepáčková, Olga; Krejčí, Zuzana; Černá, Martina (Grada Publishing, 2022)
Kapitoly popisují problematiku sociální práce na základě příkladů z praxe; najdeme zde příběhy lidí, kometáře sociálních pracovníků a další praktická dopučení.
Keywords: sociální práce; social work; metodické příručky; případové studie; methodological manuals; case studies