Věštění z noční oblohy částečně zakryté mraky : role fotografie v postmediální době = Divination from a night sky partly covered by clouds : the role of photography in the post-media age : Larry Achiampong & David Blandy, Hynek Alt, Ruth Beale, Nikol Czuczorová, Stano Filko, Ivars Gravlejs, Jana Ilková, Richard Janeček, Andrej Kiripolský, Alena Kotzmannová, Zuzana-Markéta Macková, Markéta Magidová, Markéta Othová, Lucie Rosenfeldová, Erica Scourti, Matěj Smetana, Jonáš Strouhal, Petr Svárovský, Ezra Šimek, Jiří Thýn, Leevi Toija, Aleksandra Vajd, Max*ine Vajt - Fabuš, Palo, 1983-; Gregorová Stach, Lucia; Hlaváčková, Jitka; Janečková, Hana; Janoščík, Václav, 1985-; Kratochvil, Jen, 1986-; Märc, Vojtěch; Průchová Hrůzová, Andrea, 1987-; Trnková, Barbora, 1984-; Vančát, Pavel, 1976-; Vančo, Filip, 1972- (Galerie hlavního města Prahy, 2022)
Výstavní katalog zkoumá různé formy vizuality v umění vycházejícím z média fotografie. Představuje celou škálu uměleckých a teoretických přístupů více než tří desítek teoretiků a umělců z různých zemí světa.