Globální dějiny a postliberální společnost : budoucnost západní civilizace - Budil, Ivo T., 1965- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Nástin politických, hospodářských i kulturních dějin Eurasie od starověku do první dekády tohoto století.
Keywords: liberalismus; neoliberalismus; globalizace -- dějiny; postmoderní společnost -- prognózy; západní civilizace -- prognózy; liberalism; neo-liberalism; globalization -- history; postmodern society -- forecasting; western civilization -- forecasting; postliberalismus; monografie; monographs