Kyberkultura, hackeři a digitální revoluce : informace chce být svobodná - Mareš, Petr, 1947- (Grada, 2022)
V knize budete sledovat dramatický vývoj kyberkultury od zrodu kyberpunku, přes vznik globální sítě, původně navržené ke svobodnému šíření informací a virtuální spolupráci, až po dnešní dobu postfaktickou, využívající internet k marketingovým účelům, propagandě a šíření dezinformací