Krásná jizba DP 1927-1948 : design pro demokracii - Vlčková, Lucie, 1975-; Hekrdlová, Alice, 1987- (Uměleckoprůmyslové museum : Karel Kerlický - KANT, 2019)
Publikace nabízí ucelený pohled na úlohu Krásné jizby, jedné z nejvýznamnějších institucí v oblasti bytové kultury meziválečného Československa.