"Račte to podepsat libovolnou šifrou" : prezident Masaryk jako anonymní publicista (1918-1935) - Vašek, Richard, 1972- (České moderní dějiny, 2018)
Kniha se zabývá literární a žurnalistickou činností prezidenta T. G. Masaryka, jíž se pokoušel ovlivňovat veřejné mínění a vstupoval do nejrůznějších aktuálních sporů.