Výkonnost open source aplikací : rychlost, přesnost a trocha štěstí - Armstrong, Tavish (CZ.NIC, 2016)
Příručka se zabývá laděním výkonnosti softwarových aplikací.
Keywords: otevřený software; vývoj softwaru; ladění softwaru; optimalizační metody; open source software; software development; software debugging; optimization methods; případové studie; case studies