Perl pro zelenáče - Satrapa, Pavel, 1964- (CZ.NIC, 2018)
Stručný a čtivý průvodce světem interpretovaného programovacího jazyka Perl, s jehož pomocí lze snadno a rychle vytvářet jednoduché skripty i sofistikované kódy. Pro všechny (“líné, netrpělivé, ale sebevědomé”) programátory.