Výchova dítěte ; Metodika vyučování - Steiner, Rudolf, 1861-1925 (Michael, 2021)
Autor se ve svých pěti přednáškách zabývá jednotlivými sedmiletími ve vývoji dítěte, a to v kontextu waldorfské pedagogiky - "výchovy ke svobodě" ve spojitosti s citem a láskou.