Roztěkaná mysl : původ a léčení poruch pozornosti - Maté, Gabor, 1944- (PeopleComm, 2021)
Publikace shrnuje poznatky o ADHD, které za svůj život shromáždil kanadský psychiatr maďarského původu. Zabývá se nejen dětskými pacienty, ale i diagnostikou dospělých.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: porucha pozornosti spojená s hyperaktivitou; dospělí; terapie; mozek; attention deficit hyperactivity disorder; adults; therapy; brain; populárně-naučné publikace; popular works