Strategie B2B digitálního marketingu : jak využít nové business-to-business strategie a modely k dosažení růstu firmy - Hall, Simon (Lingea, 2022)
Přehled nejnovějších principů, postupů a modelů z oblasti B2B marketingu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: průmyslový marketing; internetový marketing; strategický marketing; industrial marketing; Internet marketing; strategic marketing; monografie; monographs