The effect of enzyme addition on the rheological characteristics of the gluten-free dough and bread = Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dabash, Vikendra (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva, 1971- (Thesis advisor)
Format: eBook
Language: English
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2022
Subjects:
ISBN: 978-80-7678-073-6
Physical Description: 1 online zdroj (32 stran) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02406nam a2200613 i 4500
001 105880
003 CZ ZlUTB
005 20240914114459.0
006 m o d
007 cr |n
008 220607s2022 xr a eo 000 0 eng d
999 |c 105880  |d 105880 
020 |a 978-80-7678-073-6  |q (online ;  |q pdf) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a eng  |b eng  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.56:664.236-021.146.4  |2 MRF 
080 |a 577.15  |2 MRF 
080 |a 532.135  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2)  |2 MRF 
100 1 |a Dabash, Vikendra  |4 dis 
245 1 4 |a The effect of enzyme addition on the rheological characteristics of the gluten-free dough and bread = Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva : teze disertační práce /  |c Vikendra Dabash 
246 3 1 |a Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2022 
300 |a 1 online zdroj (32 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Studijní program: Chemistry and Food Technology P2901 
500 |a Školitel: Iva Buresova 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2022 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Text anglicky, resumé anglicky a česky 
650 0 7 |a bezlepková jídla  |7 ph1004449  |2 czenas 
650 0 7 |a enzymy  |7 ph119969  |2 czenas 
650 0 7 |a reologie  |7 ph116042  |2 czenas 
650 0 9 |a gluten-free meals  |2 eczenas 
650 0 9 |a enzymes  |2 eczenas 
650 0 9 |a rheology  |2 eczenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a elektronické zdroje  |7 fd186922  |2 czenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a electronic resources  |2 eczenas 
700 1 |a Burešová, Iva,  |d 1971-  |7 xx0133629  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
856 4 1 |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/50300  |y Plný text - dostupný bez omezení 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ