Judikatura práva rodiny - Kovářová, Daniela, 1964-; Havlíček, Karel, 1950- (Stálá konference českého práva, 2022)
Případy z oblasti rodinného práva spolu s judikaturou Ústavního soudu.
Vydáno ve spolupráci s Havlíček Brain Team a Unií rodinných advokátů
Keywords: rodinné právo -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; family law -- Czechia; judgments -- Czechia; přehledy; surveys